dijous, 29 de novembre del 2012

SORTIDA DE TARDOR

Divendres passat vam anar d'excursió al Parc de Collserola, a Can Coll. Només arribar vam començar a descobrir l'entorn i vam fer les nostres primeres troballes. Ens vam organitzar per grups de treball. Cada grup va triar un nom i vam anar a observar i a experimentar el bosc a la tardor. Vam recollir mostres que ara tenim al racó de la classe per continuar el treball iniciat. Mentre uns vam fer un joc per aprendre a tenir cura del nostre entorn natural, els altres vam poder gaudir d'uns tallers on vàrem fer diferents activitats. En acabar, vam dinar tots junts abans de tornar a l'escola. Va fer un dia preciós i ens ho vam passar d'allò més bé !!! Gaudiu de les fotos i que els vostres fills i filles us expliquin tot allò què vàren fer.



I a la classe hem continuat explorant amb tot el material.

3 comentaris:

  1. HOLA PIRATES! SI QUE N'HEU FET DE COSES!! JA ES VEU QUE US HO PASSEU BÉ I APRENEU MOLTES COSES!! M'HAN ENCANTAT LES PETJADES D'ANIMALS!!

    NEUS (MARE LAIA S.)

    ResponElimina
  2. OLA MUVAIG PASA MOLT BE... I TU COMASTAS? LAIA S.

    ResponElimina
  3. Nosaltres portem uns dies desconnectats perquè no tenim internet, però de tant en tant, vaig fent una ullada allà on puc, i us vaig seguint la pista. La sortida de tardor la vam poder veure amb el Ricard, i només parlava dels bolets que va trobar. Bolets, bolets, bolets... tot eren bolets pertot arreu.

    Marta.

    ResponElimina